MIRËSEVINI NË

MOBILERI AJAX

Mobileri AJAX, tashmë prej 24 vitesh në tregun shqiptar, e ngritur mbi një strukturë me sipërfaqe 2300 m² i pergjigjet kerkesave dhe tipologjive te arredimit per cdo ambient shtepiak. “AJAX” është zgjedhja ideale duke siguruar dy elementet bazë të mobiljeve: cilësinë dhe bukurinë.

null

null

KATEGORITË

Tek ne do të gjeni shumëllojshmëri produktesh dhe koleksionet më të reja të mobiljeve për arredimin e ambjenteve tuaja.

null

null

null

PRODUKTET MË TË SHITURA

Mobilo shtëpinë tënde ashtu siç ti dëshiron

Nëse dëshironi të bashkëpunoni me ne apo të vizitoni ekspozitën tonë për më tepër produkte